dijous, 18 de maig del 2017

Creatina Cel·lular NUTRISPORT


Creatina Cel·lular, què és?
La creatina és, possiblement, un dels complements de major acceptació en el sector de la nutrició esportiva a causa dels nombrosos estudis que han demostrat la seva eficàcia.
La creatina té la capacitat d'incrementar les reserves d'ATP a nivell muscular, cosa que l'ha convertit en un gran aliat per a aquells esportistes que busquen entrenar amb més intensitat i major potència.
Per això, en Nutrisport hem desenvolupat Creatina Cel·lular, un element bàsic en l'alimentació de molts esportistes.
Creatina, precursor d'ATP
L'ATP és la unitat energètica bàsica del nostre organisme i, per tant, el responsable de subministrar-nos energia durant la pràctica de l'exercici. Aquest ATP pot obtenir-se mitjançant diferents vies metabòliques, entre les quals destaquem la via de la "ATP-Fosfocreatina": la creatina (C) s'emmagatzema a la musculatura en forma de fosfocreatina (PC) i és davant d'una demanda energètica elevada que cedeix el seu grup fosfat (P) a l'ADP per formar ATP.
Però Creatina Cel·lular de Nutrisport és més que un precursor d'ATP. Creatina Cel·lular incrementa les reserves energètiques a la musculatura gràcies a la seva aportació de creatina. Alhora, constitueix una font de nutrients essencials per poder realitzar entrenaments intensos.
Creatina Cel·lular: nutrients
L-Glutamina:
Per la seva abundància en la musculatura resulta un aminoàcid indispensable en el desenvolupament de la massa muscular així com per a la seva preservació ( "aminoàcid anticatabòlic").
Taurina:
Aminoàcid que intervé en els mecanismes de transmissió nerviosa, millorant la capacitat de resposta muscular davant de qualsevol estímul. Millora el rendiment muscular durant l'exercici.
Àcid Lipoic:
Metabòlit essencial en el metabolisme energètic per la seva implicació en els processos d'obtenció d'energia durant l'entrenament.
Fructosa + Dextrosa + Maltodextrina:
Combinació d'hidrats de carboni de cadena llarga i de cadena curta que estimulen els processos d'absorció de la creatina a nivell muscular. A més, constitueixen una font energètica d'alliberament prolongat.
Creatina: beneficis
La creatina té múltiples beneficis. És un excel·lent constructor de massa muscular sense afegir greix, per la qual cosa és perfecta si vols augmentar de pes de manera saludable. A més, incrementa la força de tots els músculs i millora les funcions del cor.
Si prens creatina notaràs més energia i milloraràs el teu rendiment esportiu, sobretot en aquells esports que impliquin períodes de força curts i intensos. També té la capacitat d'accelerar els processos de recuperació i reduir la sensació de cansament.
La creatina és una fantàstica opció per a exercicis d'alta intensitat i curta durada. Tot i que pot utilitzar-se en nombroses pràctiques esportives, és en els anaeròbics, en els es pot obtenir més beneficis.
T'expliquem com prendre Creatina Cel·lular:
Fase de càrrega: Prendre 3 dosificadors de Creatina Cel·lular mitja hora abans de l'exercici i 3 dosificadors immediatament després (durant 10 dies).
Fase de manteniment: Prendre 3 dosificadors immediatament després de l'exercici durant 2 mesos.
L'aconsellable és combinar la presa "post-exercici" amb Whey Gold Protein per aconseguir un major desenvolupament muscular.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te