kundalini ioga

El món modern ens ha portat comoditats i tecnologia però al mateix temps ha imprès un ritme i una exigència tan grands que l'ansietat i la insatisfacció s'han generalitzat. La nostra capacitat d'assimilar estan superant el bombardeig d'estímuls i informació. Tenim més coses que mai però, paradoxalment, creix la sensació de buit interior. La cultura i els mitjans de comunicació emfatitzen el "viure cap a fora" en detriment de l'experiència interna i de l'art de sentir-nos a nosaltres mateixos.
És aquí on apareixen el ioga i la meditació, amb la seva sorprenent eficàcia per recuperar la connexió amb nosaltres mateixos. Gairebé des de la primera classe, el practicant comença a sentir la presència del seu cos, la seva naturalesa energètica. Aprèn a observar el transcórrer de la seva ment i a modificar les seves reaccions, abans automàtiques. Finalment, el tresor: dins nostre hi ha un espai de silenci lluminós, buit de proposicions, pur fluir, pur estar-amb-tot, que sigui capaç de trobar-lo per romandre aquí uns minuts, va trobar la connexió amb la seva ànima.

Efectes del kundalini ioga.

  • Equilibra els sistemes nerviós, hormonal i metabòlic, el que enforteix l'organisme; contraresta la tensió emocional i condueix a un estat natural de tranquil·litat. 
  • Posseeix una immensa quantitat de taules d'exercicis diferents (kriyas), amb variats           objectius de manera que cada classe és única. Per la seva varietat i possibilitat d'adaptació és assequible per a gairebé tothom, independentment de l'edat. 
  • Estimula l'energia terrenal i espiritual de manera que augmenta la resistència a l'estrès i capacitat de treball. 
  • Combina sàviament un exercici físic i muscular amb l'atenció posada en la respiració, que té l'efecte de relaxar la ment i alliberar-la de l'ansietat. 
L'ús de la veu, fonamentalment a través del cant de mantres, ens connecta amb estats de goig profunds i obre el cor. Elimina un prejudici arrelat en la nostra cultura contra el cant.

Elements en una classe: taula d'exercicis (kriya), relaxació, meditació.

Temps 90 m.

Classes a càrrec de la professora de Kundalini Ioga Luisa Murcia.
En el  centre de teràpies al c/Major nº 11, disposem d’una sala perfectament adequada i formem grups molt reduïts. 

Des d'on ens veuen.

El racó del Te