dimecres, 15 de juny del 2016

ANTI MOSQUITS


Colònia Antimosquits Giura

Aigua de colònia amb efectes repelent per mosquits i insectes en general, feta amb olis essencial de plantes de procedència ecològica certificada.
PERLES D'ALL
A més de les seves i molt conegudes virtuts com: problemes respiratoris. Mucolític, fluïdifica les secrecions bronquials, desinfecta i augmenta les defenses i la resistència contra infeccions, grips i refredats.
PERQUÉ FUNCIONEN BÉ LES PERLES D'ALL CONTRA ELS MOSQUIS
Els mosquits utilitzen el sentit de l'olfacte per localitzar els éssers humans i picar-los. La creença és que l'all et canvia l'aroma, en sortir pels teus porus. Aquesta olor fa que sigui més difícil per als mosquits trobar-te.Citress Spray 
és una emulsió hidratant 'no grassa'. Ideal per hidratar i protegir la pell de forma natural amb una particular fragància natural lliure de perfums o aromes químics. La combinació d'olis essencials de gerani, citronela, lemongrass i clau -esencias que tradicionalment desagraden als insectes-, al costat dels olis de lavanda, arbre de te i menta, dóna lloc a una fresca fragància que deixarà sobre la teva pell una delicada nota cítric-floral.
Presentació: Envàs amb polvoritzador (esprai) de 100 ml.Citress Pick
Crema balsàmica reparadora i refrescant, ideal per aportar benestar, frescor i suavitat a la pell castigada per les agressions.

Les petites agressions que rep la nostra pell, especialment en l'època estival, s'alleugen de forma immediata amb l'aplicació de Citress Pick.
L'acció sinèrgica del mentol i els olis essencials de l'arbre del te, eucaliptus i cardamom, proporcionen a la pell una agradable sensació de frescor i benestar.
Utilització: Aplicar i estendre una petita quantitat sobre la zona desitjada. Evitar el contacte amb els ulls i les mucoses. Mantenir fora de l'abast dels nens.
Presentació: Envàs de 10 ml.

MOS 'QUITO! Junior presenta una fórmula delicada, no agressiva. Conté Eucalyptusmaculata citriodora, tit. 75% en paramenthane-3,8-donà'l, un extracte completament natural conegut per ser repel·lent als insectes.
Utilització:
Vaporitzar sobre les zones exposades a les picades. Gràcies a la tecnologia BAG-ON-VALVE MOS¡QUITO! Junior es pot utilitzar en qualsevol posició, eroga fins al 98% del producte i utilitza aire comprimit com a gas propel·lent. No taca i no greixa i deixa una agradable olor sobre la pell. Per a una protecció més gran, repetir l'aplicació de MOS 'QUITO! Junior diverses vegades al dia.


MOS 'QUITO! Adults 

presenta una fórmula delicada, no agressiva. Conté Eucalyptus maculata citriodora, tit. 75% en paramenthane-3,8-donà'l, un extracte completament natural conegut per ser repel•lent als insectes. A més la fórmula està enriquida amb olis essencials de Salvia, Eucaliptus, Alfàbrega, Gerani i Citronella, plantes que en la naturalesa han desenvolupat olors capaços d'allunyar els insectes.
Utilització:

Vaporitzar sobre les zones exposades a les picades. Gràcies a la tecnologia BAG-ON-VALVE MOS¡QUITO! Adults es pot utilitzar en qualsevol posició, eroga fins al 98% del producte i utilitza aire comprimit com a gas propel•lent. No taca i no greixa i deixa una agradable olor sobre la pell. Per a una protecció més gran, repetir l'aplicació de MOS 'QUITO! Adults diverses vegades al dia.


Des d'on ens veuen.

El racó del Te