Massatges

Quiromassatge:
És un tècnica indicada per a musculatures sobrecarregades, tensions, contractures, dolor, restrenyiment, insomni, cansament ... És un massatge molt genèric, es treballa en tot el cos insistint en les zones afectades. Amb oli natural indicat per al tractament muscular (ametlles dolces, gira-sol, calèndula, hipèric, àrnica, eucaliptus, camphora).Drenatge limfàtic:
Indicat per a la retenció de líquids especialment les cames, com a tractament després d'intervencions quirúrgiques ajuda a eliminar líquids i greix, també com a complement en dietes d'aprimament. És molt relaxant per al sistema nerviós sensitiu i neurovegetatiu, enforteix el sistema immune.
Ito Thermie:
Teràpia japonesa basada en la calor, amb encens elaborat amb plantes medicinals ia través dels meridians treballa a un nivell profund i ajuda a tots els sistemes, digestiu, circulatori, reproductor femení ... actua a una profunditat de 10 cm. per la qual cosa penetra on el massatge no té capacitat. La radiació que produeix es manté durant unes 5 h.


Reflexologia podal:
Tot l'organisme està reflectit en els peus. Mitjançant pressions accedeixes a zones del cos internes descarregant tensió o estimulant les més alentides.Per a persones que no toleren el massatge corporal. Submergeix-te en un bany de peus amb aromateràpia i sent els beneficis de deixar anar tensions internes que es tradueixen en una expressió més plena i relaxada, produint reaccions curatives.
Massatge ayurvèdic:
Provinent de la mil • lenària ciència índia (saviesa de la vida) aquest massatge actua tant a nivell físic com emocional, regenerant i nodrint tots els sistemes del cos. Amb olis calents medicats, segons la constitució vata, pitta o kapha, tebaja sobre els punts marma, equilibrant cos i ment. Especialment recomanat.
Massatge relaxant:
Recomanat per a aquelles persones que no troben el moment de parar, amb suaus passades llargues i els millors olis essencials relaxants com espígol, camamilla, gerani, pal de rosa, nerolí ... el massatge allibera endorfines, hormones que generen emocions positives de benestar.Tractaments realitzats per la Luisa Murcia, en cabina perfectament equipada en el  centre de teràpies al C/ Major nº 11
Des d'on ens veuen.

El racó del Te