dimarts, 16 de maig de 2017

B-10 PRE-WORKOUT NUTRISPORT


Què és B10?

B10 ha estat formulat amb aquells ingredients necessaris per optimitzar el rendiment en entrenaments d'alta intensitat. Sens dubte un pre-entrenament que t'ajudarà a retardar l'fatiga muscular, inhibir l'àcid làctic i entrenar amb més potència i intensitat

Ingredients:

Entre els seus ingredients destaquem:

- Fructosa + Dextrosa + Maltodextrina: Combinació d'hidrats de carboni de cadena llarga i curta que estimulen els processos d'absorció de creatina a nivell muscular i constitueixen una font energètica d'alliberament perllongat
- Beta-Alanina: Aminoàcid que incrementa els nivells de Carnosina, metabòlit que inhibeix l'àcid làctic i permet el retard de la fatiga muscular.
- L-Arginina Alfa-cetoglutarato: Aminoàcid precursor de l'àcid nítric (NO), que permet un augment del flux sanguini gràcies a l'efecte vasodilatador permetent una major congestió muscular.
- Creatina Monohidrat: Incrementa les reserves d'ATP a nivell muscular, permetent entrenar amb més força i potència. Afavoreix la recuperació entre sèries i permet entrenar amb més intensitat.
- Guaraná (80 mg cafeïna): L'extracte de guaranà augmenta els nivells d'energia i millora el funcionament del sistema cardiovascular. Gràcies al seu contingut en cafeïna posseeix també un efecte estimulant que retarda la fatiga muscular i augmenta la capacitat de càrrega física.
- L-Leucina: A més de formar part del grup d'Aminoàcids Ramificats (BCAA) (molt abundants en els teixits musculars), constitueix una de les peces essencials en l'inici de la síntesi proteica.
- Taruina: Aminoàcid que millora el rendiment muscular durant l'exercici optimitzant l'activitat dels neurotransmissors. A més, participa en els processos de detoxificació. D'aquesta manera, afavoreix la regeneració muscular i l'eliminació de residus.
- L-Citrul·lina: Afavoreix la recirculació de l'àcid làctic i permet el retard de la fatiga muscular.
- Magnesi: Mineral molt important tant en els processos energètics del metabolisme com en els mecanismes de contracció i relaxació muscular, imprescindible per evitar rampes musculars i necessari també per a la síntesi proteica.
- Vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 I B12 (100% VRN *): Les vitamines del grup B intervenen en els processos d'absorció de nombrosos nutrients, són essencials per a l'obtenció d'energia i reforcen el sistema nerviós i immunològic (entre altres funcions).
- Vitamina C (100% VRN *): La vitamina C ens protegeix del desgast intern que degenera la pràctica d'exercici i retarda els processos degeneratius i l'envelliment.
al·lèrgens:
No conté ingredients al·lergènics.
Presentació i instruccions d'ús:
Borsa de 400 g. Barrejar 25 g (4 dosificadors) en 200-250 ml d'aigua, 30 minuts abans de l'exercici físic.

- Veure més a: https://nutrisport.es/fitness-musculacion/160-b10.html?search_query=b10&results=1#sthash.BHCUrA9J.dpuf

Des d'on ens veuen.

El racó del Te