Un te japonès d’una excel•lència única, de fulla sencera en forma d’agulla de pi en espiral, procedent de la regió de Shizuoka al peu del Fujiyama, es recollit a la tardor per mitjans mecànics i després d’una forma manual es seleccionen meticulosament les fulles descartant branquetes i fulles trencades. Desprèn un embriagador aroma a clorofil•la, durant la infusió exerceix un intens aroma que recorda a l’herba fresca acabada de tallar.
El sabor és ple, intens, per a prendre en petits glops, deixa un gust molt agradable al paladar.
Una de les característiques d’aquest Sencha és la possibilitat d’infusionar-lo 2 ó 3 vegades assegurant-nos de que no es refredi la infusió entre l’una i l’altre. Cada infusió serà diferent, cada cop més forta i amb menys teïna, l’última ha de ser més abundant, amb uns 200 ml. d’aigua i una infusió de 4 minuts de temps mínim, resultarà una tassa relaxant on els amants del te verd gaudiran al màxim, serà la culminació d’una vetllada amb amics o d’una tarda tranquil•la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada