dilluns, 7 de novembre de 2011

Te Kokeicha


(Per al meu amic Albert Net) 

A Japó hi ha una com una illa situada al mig del país, prop de Tokio, de nom Honshu. Les cascades de Shiraito, la muntanya Kuno, la memòria del primer Shogun en “Tokugawa Leyasu” (1542-1616), els rius , llacs, aigües termals, omplen una natura privilegiada que canvia segons l’estació de l’any. Honshu és un regal de Deu  a un país dedicat a la perfecció.

La capital de Honshu, Shizouka compta amb tres símbols, l’arbre Mokusei, l’ocell Sankocho i el Te Kokeicha.

Kokeicha és el Te del Mikado, aleshores Deu.

És un Te pur, amb una fulla fina, allargada que recorden als brots tendres del pi. Una autentica delícia per els amants del te verd pur, produït en una terra privilegiada.  Amarg, fort, amb un color groc intens a la tassa. Ric en minerals.

Junt amb el Matcha, el Te Kokeicha és utilitzat a la tradicional cerimònia del te.

S’elabora amb del Te Matcha, te en pols premsat a partir del Te Gyokuro, si bé, avui dia s’ha desvirtuat produint-lo a partir del te Sencha ó Bancha en pols i barrejat amb fècula d’arròs, amb l’única finalitat de reduir el seu  preu.

Nosaltres oferim el Te Kokeicha pur, produït a partir del Te Matcha, si be no he pogut trobar Te Kokeicha amb segell Bio, si que us podem oferir el millor Kokeicha que es pot prendre.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te