dilluns, 29 de novembre de 2010

Te MatchaPermet-te el luxe de prendre el millor te verd del mon!
Us volem presentar el Te Matcha, probablement el millor te verd del mon.. No és un te de fulles senceres, és un te polvoritzat i cal preparar-lo segons la cerimònia japonesa del te per apreciar tot el seu sabor. Excepcionalment suau i fàcil de prendre. Porta un somriure al paladar que s’estén per tot el cos. És l’equilibri perfecte entre l’aroma, sabor i aspecte.
Originari de Xina va ser introduït al Japó l’any 1191 per el monjo budista “Eisai” fundador del budisme Zen. A partir del segle XIV, les classes dirigents del Japó el van adoptar com beguda a les reunions d’estat per la clarividència i equilibri mental que proporciona.

La producció del Matcha comença setmanes abans de la seva collita. Primer es cobreix tota la plantació per amagar-les del sol. D’aquesta forma es retarda el creixement de la planta, s’afavoreix la producció de clorofil•la i la fulles guanyen aminoàcids que produiran un té més dolç.

Desprès de la collita les fulles es col•loquen en una superfície plana per el seu assecat, es retira la tija i el nervis de la fulla abans de moldra-les fins aconseguir una textura de pols finíssim.

Adjunto un arxius que demostren com es prepara el Matcha.

Permet-te el luxe de prendre aquest té excepcional. Disposem, també, de tots els estris per a preparar el té Matcha

Des d'on ens veuen.

El racó del Te