Us volem presentar el Te Matcha, probablement el millor te verd del mon.. No és un te de fulles senceres, és un te polvoritzat i cal preparar-lo segons la cerimònia japonesa del te per apreciar tot el seu sabor. Excepcionalment suau i fàcil de prendre. Porta un somriure al paladar que s’estén per tot el cos. És l’equilibri perfecte entre l’aroma, sabor i aspecte.
Originari de Xina va ser introduït al Japó l’any 1191 per el monjo budista “Eisai” fundador del budisme Zen. A partir del segle XIV, les classes dirigents del Japó el van adoptar com beguda a les reunions d’estat per la clarividència i equilibri mental que proporciona.
La producció del Matcha comença setmanes abans de la seva collita. Primer es cobreix tota la plantació per amagar-les del sol. D’aquesta forma es retarda el creixement de la planta, s’afavoreix la producció de clorofil•la i la fulles guanyen aminoàcids que produiran un té més dolç.
Desprès de la collita les fulles es col•loquen en una superfície plana per el seu assecat, es retira la tija i el nervis de la fulla abans de moldra-les fins aconseguir una textura de pols finíssim.
Adjunto un arxius que demostren com es prepara el Matcha.
Permet-te el luxe de prendre aquest té excepcional. Disposem, també, de tots els estris per a preparar el té Matcha
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada