dimecres, 18 de gener de 2012

Serum regenerador Dr. Hauschka

El sèrum regenerador és ideal per a dones a partir dels 40 anys. El sèrum aporta una hidratació profunda a la pell seca i madura i deixa una sensació fresca i reafirmada. A més redueix notablement les arrugues de sequedat i línies d'expressió. També regula la hidratació de la pell, suavitza i allisa el quadre cutani notablement. Calma les pells sensibles i irritades i reforça les funcions cutànies d'auto-regeneració.

S'ha d'aplicar al matí i a la nit. Al matí, després de la neteja facial, pressionar de 1-2 vegades el dosificador i distribuir el sèrum per la pell. Després aplicar la crema de dia regeneradora a la cara, coll i escot.

A la nit s'ha d'aplicar, després de la neteja facial, pressionar 2 vegades el dosificador (en aquest cas serveix de cura de nit), lliure de greix. És important no aplicar cap crema després d'aplicar el sèrum.

Es pot combinar el sèrum amb el tònic facial o el tònic facial especial (neteja + tònic + sèrum). És important saber que durant els 28 dies d'ús de la cura intensiva 04 ó 05 no s'utilitza el sèrum a la nit.

El sèrum regenerador també es pot utilitzar sota d'altres productes d'atenció diürna (per exemple, la crema de roses, crema de dia fluida ...). Després de l'aplicació del sèrum i la crema de dia es pot aplicar el maquillatge.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te