dimecres, 18 de gener de 2012

Els 3 passos Dr. Hauschka

Pas primer, la neteja:

La Crema Facial Netejadora Dr.Hauschka estimula la limfa, és a dir elimina les toxines de la pell. A més ajuda a regular a la pell i  d'aquesta manera es regeneri. Tanca el porus.

És una neteja suau i profunda que té cura i protegeix la pell. La capa hidrolípida de la pell conserva el seu equilibri S'estimula la pròpia capacitat de la pell per netejar-se, els porus es fan més fins, la pell s'aclareix, retrocedeix la formació de barbs. La Crema Facial Netejadora Dr.Hauschka és apta per a totes les pells.

Per aplicar-la s'ha de humitejar la cara, dissoldre a la mà aprox. 2-3 cm. de Crema Facial Netejadora Dr.Hauschka amb una gota d'aigua i aplicar amb les dues mans des del centre de la cara cap a fora, començant pel front, pressionant suaument, no fregant! Aquest procediment es repeteix diverses vegades, tornant a humitejar les mans. A continuació s'elimina amb abundant aigua tèbia i l'última freda.

El tractament que s'ha de seguir a casa: neteja al matí i a la nit, de la manera indicada. En cas de pell sensible, utilitzar només aigua tèbia.

La Crema Facial Netejadora Dr.Hauschka és una neteja completa en si mateixa, que no requereix neteja posterior. L'efecte protector de la capa de greix de la pell redueix els estats carencials. No utilitzar com desmaquillant!

Porta aigua, farina d'ametlles, extracte de anthyllis vulneraria, calèndula, alcohol, oli de cacauet, oli de germen de blat, extracte de camamilla, hipèric i hamamelis, oli d'ametlles, oli essencial de roses, extracte de fruita de acerola, xantana , alginat.

La Llet Facial Netejadora Dr.Hauschka treu de manera suau les partícules de pols, les restes de maquillatge i greix, sense destruir la capa hidrolípida de la pell ni ressecar (lliure de tensioactius!) No és una neteja fisiològica i estimulant de les funcions de la pell com la crema netejadora facial.

És apta per treure el maquillatge de totes les pells. Com llet netejadora especialment indicada per a pells sensibles, seques i normals. Pells irritades, sensibles al dolor.

S'ha d'aplicar com llet netejadora, estendre uniformement per la cara, emulsionar i esbandir amb abundant aigua. Per treure el maquillatge utilitzar la Esponja Desmaquillador Dr.Hauschka. El maquillatge dels ulls es treu amb un cotó humitejat amb aigua i Llet Facial Netejadora Dr.Hauschka.

La llet és beneficiosa també alternant amb la Crema Facial Netejadora Dr.Hauschka (al matí crema, per les nits llet). No indicada com neteja exclusiva de la pell amb impureses, greix, de porus grans o pell mixta.

La Llet Facial Netejadora Dr.Hauschka porta aigua, alcohol, extracte de anthyllis vulneraria, oli de jojoba, oli d'ametlles, oli de germen d'arròs, glicerina, extractes de civada, sègol i blat, alcohols grassos, bentonita, lecitina, xantana, olis essencials.


Pas segon, tonificar:


Tònic Facial - 100ml
Estimula les funcions reguladores de la pell. Afina els porus i aporta fermesa i elasticitat a la pell. Completa el procés de neteja amb els extractes de plantes medicinals, com anthyllis i hamamelis.
Cura bàsica diürna i nocturna, regulador de les funcions de la pell estimula i equilibra l'activitat metabòlica de la pell i el seu procés d'autoregeneració
a la nit, en pells poc hidratades, sensibles i amb tendència a arrugues prematures, impulsa la regeneracióc durant el dia frena el deteriorament i la deshidratació que pateix la pell.

Tònic Facial Especial - 100ml
Estimula les funcions reguladores de la pell. Especialment formulat per pells grasses i amb impureses, afina els porus oberts. Extractes de anthyllis, caputxina, echinacea i margarida, equilibren la producció excessiva de sèu i calmen la pell.
Cura bàsica diürna i nocturna, regulador de les funcions de la pell tònic equilibrant, especialment formulat per a pells sensibles i amb impureses estimula i equilibra l'activitat metabòlica de la pell i el seu procés d'hidratació regula les pells amb tendència a greix, porus dilatats, barbs, així com els porus infectats utilitzat diàriament equilibra la producció sebàcia i prevé l'aparició de pústules.

Pas tercer, hidratar:

Crema de Dia de Cydonia - 30ml
Aquesta crema lleugera manté la pell saludable i fresca durant tot el dia. Els extractes de llavors de Cydonia, cera de Cydonia i cera d'abelles aporten hidratació i suau protecció.

Crema de Dia fluida - 100ml
Lleugera crema hidratant, vitalitza les pells seques i pàl·lides. Els extractes de anthyllis, hamamelis i calèndula, combinats amb olis nutritius, equilibren la producció excessiva de sèu i regeneren la pell.

Crema de Roses - 30ml
Aquesta extraordinària crema hidratant de dia protegeix pells seques, calma les vermellors, irritacions i pells amb couperosis. Els extractes calmants de rosa nodreixen i regeneren pells seques, sensibles i danyades per les condicions ambientals.

Crema de Roses Light - 30ml
Les qualitats protectores i enfortidores de la Crema de Roses en una fórmula lleugera, ideal per a pells seques i sensibles en l'època d'estiu. Un substitut perfecte de la Crema de Dia de Cydonia a l'hivern.

Crema Facial Matisada - 30ml
Cobreix lleugerament la pell amb una tonalitat bronzejada, gràcies als pigments minerals i olis de plantes medicinals. Els extractes de llavors de Cydonia, anthyllis i hipèric, la cera d'abelles i de roses, hidraten i protegeixen la pell.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te