dimarts, 17 de gener de 2012

Cura intensiva 05 Dr. Hauschka

La Cura Intensiva 05 és una cura tant per al dia com la nit. Va amb un dosificador per polvoritzar sobre el rostre. És indicada per a dones en estat de menopausa, en què les pells d'aquestes es mostren moltes vegades irritades i amb errors de pigmentació. És ideal per a dones entre els 40-60 anys.

La Cura Intensiva 05 tracta les necessitats específiques de la pell en estat de menopausa, és a dir, normalitza el quadre cutani de les pells durant la menopausa. A més ajuda a suavitzar les vermellors causades per sufocacions, atenua els errors de pigmentació en rostre i coll causat per la menopausa. També, conserva i estimula les forces d'auto-regeneració a la pell. Equilibra la pèrdua de vitalitat a la pell i aporta a la pell un aspecte lluminós, suau i sa.

La Cura Intensiva 05 es pot aplicar al matí o bé a la nit. Al matí s'aplica després de la neteja amb la Crema Facial Netejadora. Vaporitzar per la cara, coll i escot (unes 5 polvoritzacions), amb la Cura Intensiva 05, en lloc del Tònic Facial especial. S'ha de penetrar bé amb suaus pressions a la pell. Després, es pot aplicar la cura diürna.

L'aplicació de la Cura Intensiva 05, s'aplica també a la nit després de la neteja amb la Crema Facial Netejadora, es vaporitza per tota la cara, el coll i l'escot (unes 5 polvoritzacions). L'aplicació de la Cura Intensiva 05 substitueix el Tònic Facial Especial Dr.Hauschka. A més constitueix la cura nocturn lliure de greix. Després de l'aplicació de la Cura Intensiva 05 a la nit, no s'ha d'aplicar cap crema.

La Cura Intensiva 05, va en un envàs de 40 ml i serveix per a un cicle de 28 dies de cura. És indicat utilitzar-la 4 vegades l'any com a recuperació equilibrant. La Cura Intensiva 05 forma part d'un concepte de cura holístic per a pells madures Dr Hauschka juntament amb el Serum Regenerador i La Crema Regeneradora. Al utilitzar la Cura Intensiva 05 no s'ha d'utilitzar el Tònic Facial ni el Serum Regenerador. Per sobre de la Cura Intensiva es pot aplicar la Crema de dia.

Aquesta cura, està feta amb una dilució ritmitzada de la pedra preciosa rubi, aigua de roses i margarida.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te