dimecres, 18 de gener de 2012

Promoció Dr. HauschkaUs  informem que el proper divendres dia  20 de Gener  farem una presentació de  la firma alemanya de cosmètica Wala, Dr. Hauschka.

Wala es una companyia farmacèutica homeopatica alemanya que fabrica remeis homeopatics des de fa 70 anys i creà la marca Dr. Hauschka  fa 40 anys dins de la comprensió holística de la relació entre ingredients i la manera en que la pell funciona, aplicant l’homeopatia als seus productes.

La cosmètica  Dr. Hauschka contempla els canvis en les condicions de la pell com estats transitoris i no la divideix en diferents tipus. Els preparats Dr. Hauschka ajuden a la pell a regenerar-se per si mateixa.

Unes assessores de Dr. Kauschka, us faran, en sessions de 20 minuts, una demostració dels 3 passos Dr. Hauschka i la cura facial Dr. Hauschka, que és la forma d’obtenir uns resultats òptims per una pell sana i renovada. 

Com oferta promocional, la assessora  de Dr. Hauschka oferirà una Crema reparadora de llavis d’obsequi  per la adquisició d’un Tònic Facial i un altre tractament Dr. Hauschka.
Addicionalment, en compres superiors a 100€ els nostres clients seran obsequiats amb un Crema de tractament de les mans Dr. Hauschka. 
.
Durant la demostració tots els productes Dr. Hauschka tindran un 10% de descompte.
  
La cosmètica Dr. Hauschka  porten el segell BDIH, organisme alemany que controla, avala i certifica la cosmètica natural i no permet que s’experimenti amb animals.

Us convidem aquest divendres 20 de Gener  a provar una de les millor cosmètiques del mon. Per homes també. 

Des d'on ens veuen.

El racó del Te