dimarts, 17 de gener de 2012

Llavis suaus i joves


En cap altre lloc hi ha lo físic i lo emocional estan tan units, com en la pell. La pell dels llavis, és extremadament fina, no té capa protectora, ni glàndules sebàcies ni sudoríferes, tampoc produeix melanina. La seva extrema primesa, és l'alt preu que cal  pagar per tenir moltíssima sensibilitat. Un petó, pot experimentar part d'aquesta sensibilitat de forma molt intensa.
Per aconseguir uns llavis suaus i mimats, la “Crema Labial Antiarrugues” els protegeix i en té cura en èpoques molt difícils, per exemple la primavera, canvis de temperatura, pluges, dies de sol, calor, fred.
Aquesta crema de color groc daurat, té cura, regenera, nodreix la sensible pell dels llavis i del seu contorn. La seva especial composició a base de cera d'abelles, oli d'os d'albercoc, oli de jojoba, extracte de anthyllis, calèndula i hipèric, hidrata i actua contra les arrugues. S'aplica de forma molt suau als llavis i el seu contorn, deixant els llavis brillants, suaus i revifant el seu color natural.Des d'on ens veuen.

El racó del Te