dimarts, 17 de gener de 2012

Cura intensiva 04 Dr. Hauschka

La Cura Intensiva 04 manté la hidratació, allisa i vitalitza la pell. Conserva i estimula les forces d'auto-regeneració de la pell. A més prevé la formació d'arrugues per sequedat i rejoveneix. Ajuda a recobrar l'elasticitat i reafirma el teixit conjuntiu. Aporta a la pell un aspecte lluminós, suau i sa.
La Cura Intensiva 04 es pot aplicar al matí o bé a la nit. Al matí s'aplica després de la neteja amb la Crema Facial Netejadora. Vaporitzar per la cara, coll i escot (unes 5 polvoritzacions), amb la Cura Intensiva 04, en lloc del Tònic Facial especial. S'ha de penetrar bé amb suaus pressions a la pell. Després, es pot aplicar la cura diürn.
L'aplicació de la Cura Intensiva 04, s'aplica també a la nit després de la neteja amb la Crema Facial Netejadora, es vaporitza per tota la cara, el coll i l'escot (unes 5 polvoritzacions). L'aplicació de la Cura Intensiva 04 substitueix el Tònic Facial Especial Dr.Hauschka. A més constitueix la cura nocturn lliure de greix. Després de l'aplicació de la Cura Intensiva 04 per la nit, no s'ha d'aplicar cap crema.
La Cura Intensiva 04, va en un envàs de 40 ml i serveix per a un cicle de 28 dies de cura. La Cura Intensiva 04 forma part d'un concepte de cura holístic per a pells madures Dr Hauschka juntament amb el Serum Regenerador i La Crema Regeneradora. En utilitzar la Cura Intensiva 04 no s'ha d'utilitzar el Tònic Facial ni el Serum Regenerador. Per sobre de la Cura Intensiva es pot aplicar la Crema de dia.
Aquesta cura, està feta amb una dilució ritmitzada de  pedres precioses: d'or, ambre i turmalina. També feta amb una dilució ritmtizada de gelea reial i mel, aigua de sàndal i lliri.


Des d'on ens veuen.

El racó del Te