diumenge, 22 de maig de 2011

Deseomax

Deseomax és el primer estimulant totalment natural per gaudir en parella. Per a ella, per a ell, per compartir ... Prendre el contingut d'una ampolla per persona "en el moment apropiat".

Deseomax és un tònic natural per a proporcionar a la parella un món de noves sensacions.

És un producte natural elaborat a base de policosanol, un antioxidant extret de la canya de sucre, que és conegut com el afrodisíac caribeny, Guaranà, un fruit tropical exòtic que millora en rendiment físic i que t’inundarà de noves sensacions estimulants; L-Arginina, un aminoàcid que afavoreix el reg sanguini, i que deixa les sensacions a flor de pell, Zinc, un oligoelement catalitzador que equilibra les funcions genitals, per què tot segueixi llest i preparat.

Les sensacions es perceben a partir de la mitja hora. ideal per prendre després de les postres. Els complements alimentaris no han de ser utilitzats com a substitut d'una dieta equilibrada. No superar la dosi diària recomanada de 1 ampolla al dia. Mantenir fora de l'abast dels nens

Ingredients:
- Fase líquida: Fructosa, L-Arginina, aroma (aroma de Màlaga), conservador (sorbat de potassi), acidificant (àcid cítric), edulcorant (sucralosa), diluent (aigua).
- Fase sòlida: Fructosa, Extracte sec de Guaranà (Paullinia cupana Kunth, ex Humber, Bonpl és Kunth.), policosanol de Canya de Sucre (Saccharum officinarum) i Gluconat de zinc.

* Zinc: 1,5 mg / vial (15 de la QDR)

Conté 0,29% d'alcohol: conté edulcorant, conté cafeïna.

Utilització:
1.Prendre el contingut d'una ampolla per persona "en el moment apropiat"
2.Enroscar el tap fort fins a fer caure la pols en el líquid.
3.Agitar bé la barreja.
4.Desenroscar el tap i beure el contingut.

Presentació: Envàs de 10 ampolles bebibles de 7 ml.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te