dissabte, 8 de setembre de 2018

RECOVERY NUTRISPORT


L'exercici físic intens ocasiona un desgast en la musculatura. Aquest desgast ha de ser compensat aportant un elevat percentatge de proteïnes i aminoàcids per afavorir la seva regeneració. En cas contrari, aquests processos regeneratius no podran desenvolupar-se i la degradació de proteïnes musculars conduirà a un catabolisme no desitjat.
Des Nutrisport, conscients de les necessitats dels esportistes un cop finalitzat l'entrenament, ha formulat AMINO RECOVERY amb aminoàcids ramificats (BCAAs), L-Glutamina i HMB per aconseguir la combinació de "aminos" ideal i així, afavorir la recuperació muscular.
Com ingredients principals destaquem:
- BCAAs (aminoàcids ramificats) (L-Leucina, L-Isoleucina i L-Valina) constitueixen un percentatge molt important en la cadena d'aminoàcids de les proteïnes musculars. Com a principals funcions trobem que intervenen en la formació i reparació del teixit muscular, ajudant al seu torn a protegir la musculatura pel que poden accelerar els processos de recuperació, són necessaris per a la formació d'hemoglobina, eficaços per mantenir els nivells de sucre en sang i també augmenten la producció d'hormona del creixement.
- L-GLUTAMINA: és l'aminoàcid més abundant del teixit muscular, d'aquí la seva importància en els processos de regeneració i desenvolupament de la musculatura. Destaca també per protegir la massa muscular i evitar la seva catabolisme durant períodes de dejuni o entrenament. Contribueix a incrementar el volum de les cèl·lules per afavorir la seva hidratació, facilita la restauració dels nivells de glucogen muscular (font energètica), reforça el sistema immune, elimina residus generats durant l'exercici i contraresta l'estat d'acidosi generat per l'excés d'àcid làctic acumulat durant l'exercici.
- HMB (Hidroximetibutirato): És un compost natural que es produeix durant el metabolisme de la Leucina. Entre els seus beneficis destaquem:
Estimula la síntesi de proteïna: incrementa la massa muscular i evita la seva destrucció. Pel que el resultat es tradueix en un increment de la força i una recuperació més ràpida.
Ajuda a perdre greix corporal i a disminuir el colesterol.
Accelera els temps de recuperació muscular: HMB redueix el dany muscular associat a l'exercici, el que escurça el temps de recuperació entre entrenaments.
Millora el rendiment aeròbic en atletes de resistència, augmenta el consum màxim d'oxigen i millora del punt de compensació respiratòria.
Augmenta la resistència per la reducció de l'acidosi metabòlica
A més, aporta vitamina B6 que intervé en els processos d'assimilació de la dels aminoàcids.
AMINO RECOVERY és perfecte per prendre a la nit com a recuperador nocturn, afegit al batut de proteïnes post-exercici com a complement o com a recuperador post-entrenament en persones que no volen afegir hidrats ni proteïnes. 

GUST: Neutre
INGREDIENTS: complex d'aminoàcids ramificats (L-Leucina, L-Isoleucina, L-Valina) (46,1%), L-Glutamina (30,8%), HMB de calci (hidroximetilbutirato de calci) (23,1%) i vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina).
AL·LÈRGENS: No conté ingredients al·lergènics.
PRESENTACIÓ: Pot de 260 g (40 dosi)
DOSI DIÀRIA RECOMANADA: Prendre un dosificador ben ple (6,5 g) després de l'exercici físic o abans d'anar a dormir. Dissoldre en 150 ml de suc o de batut proteic. 

Des d'on ens veuen.

El racó del Te