dissabte, 12 de març de 2016

FLASH TENSOR ARMONIA

EFECTE FLASH. BELLESA per captivar

Efecte Flash Tensor. Fixa el maquillatge
Suavitat i fermesa sense ressecar
Una pel·lícula invisible a força de gomes vegetals que tensen la pell
EFECTE IMMEDIAT - LLARGA DURADA - PER UNA OCASIÓ ESPECIAL - DESPRÈS D'UN LLARG DIA - LLUIR UNA PELL PERFECTE EN POC TEMPS
Flash Tensor #ARMONIA amb extracte de plantes exòtiques
Envasat en vial de vidre amb comptagotes per a una millor conservació i aplicació. Fàcil de transportar, perfecte per portar a la bossa, es pot tornar a tancar i fer servir totes les vegades es necessiti.

PRINCIPIS ACTIUS:
-Extracte Provinent de FUSTA de KILLAJA Saponaria: Es tracta d'un arbre d'origen llatinoamericà (Perú i Xile) l'escorça és molt rica en saponines i flavonoides. Aquest ingredient contribueix a generar la pel·lícula tensora evitant la sensació de sequedat.
 -Extracte DEL FRUIT DE L'arbre de les salsitxes: Arbre originari d'Àfrica (Tanzània i Moçambic) que dóna un fruit molt ric en pèptids que juguen un paper important en l'estructura de la pell. Durant segles aquesta fruita ha estat usada per les dones africanes per enfortir la pell de bust i rostre. En el flaix tensor contribueix precisament a reafirmar i tensar en la pel·lícula que genera el producte.

Utilització: Aplicar unes gotes de producte sobre la cara prèviament net i sec mitjançant un lleuger massatge amb les puntes dels dits també seques, amb especial atenció a les zones que més reflecteixin efectes de cansament i amb arrugues d'expressió (ulls, boca ,). Deixar actuar uns minuts i aplicar la crema habitual, estendre uniformement. Esperar uns minuts abans d'aplicar el maquillatge per aconseguir un millor efecte d'aquest. Evitar el contacte directe amb els ulls.

 

Des d'on ens veuen.

El racó del Te