Posem la salsa per sobre i els gratinem.
Desitjo que us agradi molt. Si teniu alguna consulta no dubteu en contactar en mi.
Aprèn a cuinar sa i fàcil amb la Engràcia Calls Tallers de cuina vegetariana 663 64 46 26 gracecalls@gmail.com |
"CANELONS DE COL AMB SEITAN”
Ingredients:- 1 col
- 2 porros tallats
- 2 pastanagues tallades
- 1 carbassó tallat
- 1 seitan
- Sal
- Tamari
- Oli
Per la salsa :
- 2 cebes tallades
- 1/2 coliflor
- 1/2 l. de llet de civada
- Oli
- Sal
Elaboració:
Escaldem la col durant 4 ó 5 minuts.Saltegem els porros amb una mica d’oli i quan ja estiguin gairebé fets afegirem la pastanaga i el carbassó, ho deixem coure 5 minuts. A part saltejarem el “seitan” tallat petit i quan ja estigui cuit hi afegim unes gotes de Tamari.
Un cop s´hagi refredat enrotllarem els canelons.
Per fer la salsa beixamel posarem al foc una cassola amb la ceba, una mica d’oli i la sal, quan estigui feta afegim la coliflor amb un dit d’aigua i ho tapem, un cop cuita ho triturem fins que ens quedi una crema fina, podem afegir-hi nou moscada ó sal de herbes.
Posem la salsa per sobre i els gratinem.
Desitjo que us agradi molt. Si teniu alguna consulta no dubteu en contactar en mi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada