diumenge, 6 de febrer del 2011

Paella de Quinoa

 
Aprèn a cuinar sa i fàcil amb la
Engràcia Calls 
Tallers de cuina vegetariana
663 64 46 26
gracecalls@gmail.com
INGREDIENTS:
  • 1 tassa de quinoa
  • 1 c/s d’algues Arame.
  • 3 alls
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 200 gr. de xampinyons
  • 2 carxofes
ELABORACIÓ:
Posarem en una paella oli, els alls, la ceba, la pastanaga, els xampinyons i les carxofes. Quan les verdures estiguin una mica fetes afegirem la quinoa,  prèviament rentada amb abundant aigua, ho remenem posant 2 tasses d'aigua.
Les algues les deixarem en remull durant 10m.

Un cop passat aquest temps ja les podem afegir a la paella. La quinoa trigarà uns 20minuts en coures, sabrem que ja està a punt quan es desprengui el germen en forma d'espiral tant característic de la quinoa.

Abans d’acabar la rectificarem de sal.

Aquest plat es molt digestiu i no conté gluten.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te