Tallers de cuina vegetariana 663 64 46 26 gracecalls@gmail.com |
- 1 tassa de quinoa
- 1 c/s d’algues Arame.
- 3 alls
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 200 gr. de xampinyons
- 2 carxofes
ELABORACIÓ:
Posarem en una paella oli, els alls, la ceba, la pastanaga, els xampinyons i les carxofes. Quan les verdures estiguin una mica fetes afegirem la quinoa, prèviament rentada amb abundant aigua, ho remenem posant 2 tasses d'aigua.
Les algues les deixarem en remull durant 10m.
Un cop passat aquest temps ja les podem afegir a la paella. La quinoa trigarà uns 20minuts en coures, sabrem que ja està a punt quan es desprengui el germen en forma d'espiral tant característic de la quinoa.
Abans d’acabar la rectificarem de sal.
Aquest plat es molt digestiu i no conté gluten.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada