divendres, 16 de setembre de 2016

ReConnect®


ReConnect®

Ajuda al normal funcionament del sistema nerviós i a suportar l'estrès.

Descripció
Moltes vegades arribes al final del dia esgotat, i en la majoria dels casos el descans durant la nit no és suficient per poder aixecar-nos amb l'energia necessària per afrontar totes les activitats que hem de dur a terme. La sensació que et falta energia i que ja no pots fer un pas més, o que el teu cap ja no dóna més de si, és una situació cada vegada més habitual per a nosaltres.

Reconnect® és una fórmula creada per gent d'avui, amb una vida activa; joves que treballen i estudien simultàniament, empresaris amb hores i hores de reunions, esportistes, opositors, executius que viatgen constantment, mares i pares que treballen i compaginen el seu treball amb la vida familiar, avis que tenen cura dels seus néts, en definitiva, persones que necessiten tenir la màxima energia tant física com mental disponible per no defallir en el camí, i tenir la satisfacció en arribar al final de la jornada que aquesta ha estat productiva.

Reconnect® gràcies a la seva composició et facilita l'energia que necessites, t'ajuda a gestionar de manera més eficient les èpoques d'estrès, i facilita que puguis suportar millor aquelles situacions en què et sents superat.

DESENVOLUPAMENT I RENDIMENT COGNITIU

El correcte desenvolupament i l'òptim rendiment cognitiu és essencial en la vida diària, especialment en situacions que requereixen una major concentració o exigència com ara les èpoques d'exàmens o els pics de treball. A més, més enllà d'aquestes situacions concretes, hi ha grups d'edat o condicions per als quals és essencial garantir el correcte aportació de substàncies que permetin el bon desenvolupament i funcionament intel·lectual.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te