dimecres, 21 de setembre de 2016

COLESTEROL

 CONTROLCOL

Descripció completa del producte:

Control actiu de colesterol

Controlcol ha demostrat amb estudis clínics que normalitza els nivells de LDL-colesterol, gràcies als seus eficaços ingredients que a més ajuden a protegir a nivell cardiovascular i hepàtic.
Pot ajudar a:
Impedir l'absorció del colesterol ingerit amb els aliments i augmentar la seva eliminació per la femta.
Dificultar la reabsorció dels àcids biliars (base del colesterol).
Facilitar que el fetge utilitzi el colesterol acumulat en sang.
Reduir els nivells de colesterol LDL i el risc cardiovascular.

COLESTEROL: El colesterol està present en totes les cèl·lules de l'organisme i és necessari per a una salut òptima. No obstant això, quan els nivells en sang són molt elevats, pot el colesterol  traduir-se  en un factor de risc cardiovascular.
El colesterol pot provenir de dues fonts:
Colesterol endogen que és sintetitzat pel fetge. Part és expulsat a la sang a través de VLDL i una altra quantitat es converteix en àcids biliars. Forma 2/3 parts del colesterol diari present en l'intestí.
Colesterol exogen que prové de l'alimentació i forma 1/3 parts del colesterol diari present en l'intestí.
COMPOSICIÓ (2 càpsules):
Arròs vermell fermentat 625mg: (equivalent a 10 mg de Monacolina K). Empleat a la Xina des de fa segles i prové de la fermentació d'un tipus de llevat sobre l'arròs. D'aquest procés sorgeixen uns compostos anomenats monacolinas. Una d'elles, la monacolina K és coneguda com lovastatina, i ajuda a disminuir els nivells de lípids en sang.
Gamma-oryzanol 300mg:  Estudis realitzats assenyalen que ajuda a incrementar el flux de bilis i àcids biliars. Augmenta la eliminació  fecal de colesterol i àcids biliars i la disminució d'absorció del colesterol.
Crom 40ug: (picolinat de crom). La seva manca pot augmentar la possibilitat de tenir arteriosclerosi. Pot ajudar a reduir triglicèrids i LDL-colesterol en sang, mentre augmenta el HDL.
Fitosterols vegetals 60 mg: Els podem trobar en els llegums i fruits secs. Posseeixen una molècula similar a la del colesterol, i d'aquesta manera competeixen amb ell amb els receptors intestinals, reduint així l'assimilació del colesterol exogen. També poden ajudar a millorar el perfil lipídic dels que tinguin hipercolesterolèmia.
Coenzim Q10 20 mg: Present a tot el cos, però especialment en cor, fetge i pàncrees. Entre moltes de les seves propietats aquest antioxidant pot ajudar a millorar la funció cardíaca, promoure la producció d'energia a nivell cel·lular (ATP), donar suport al sistema immunològic i  enforteix els vasos sanguinis.
Cardo Mariano 100mg: Ext. Sec. Empleat tradicionalment per ajudar a netejar el fetge.
Envàs de 60 comprimits de 800 mg (48 g)


Des d'on ens veuen.

El racó del Te