dimarts, 8 de desembre de 2015

NETEJA DE COLON

Per solucionar amb èxit i normalitzar els problemes de transit...

Aloe vera Colon Cleanse 
    
Una combinació única d'Aloe Vera Certificada, Lactobacillus Acidophilus, i una barreja de plantes altament seleccionades i apreciades per la seva acció depurativa. Els beneficis derivats de la utilització d'Aloe Vera i de plantes oficinalis es realcen amb la unió de Lactobacillus Acidophilus, universalment apreciats per la seva acció sobre la flora bacteriana intestinal. Idoni per mantenir la funció intestinal.Colon Cleanse Flor

Producte que contribueix a mantenir les normals funcions fisiològiques.Ingredients: Closca Sagrada, escorça, Fos (Fructooligosacàrids), Aloe Ferox, Suc, Fonoll, Llavors, Sen, Fulles, Genciana, Arrel, Regalèssia, Arrel, Dent De León, Arrel, Marrubio, summitat Florida, Rhamnus Alpí, escorça, Riubarbo , Arrel, Vitamina B6, Vitamina B2, Vitamina B1.
No conté: Gluten, conservant afegit, aroma artificial, colorant artificial, OGM.


Colon Cleanse Lax Forte

Colon cleanse Lax Forte està recomanat en les alteracions intestinals "severes", restrenyiment, meteorismos, insuficiència hepàtica-biliar ... La seva sinergia a força de Àloe Ferox i plantes amb accions antiinflamatòria, depurativa, carminativa, laxant, colerètic i digestiva, regulen d'una manera natural la funció intestinal diària. Útil en el buidatge intestinal previ a cirurgia o colonoscòpia o per facilitar evacuacions suaus a la fissura anal.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te