dimarts, 24 de novembre de 2015

MEL

LA MEL CONTÉ UNA QUANTITAT  TAN IMPORTANT  D’ELEMENTS NUTRITIUS QUE POT CONSIDERAR-SE UN ALIMENT COMPLERT D’ALTÍSSIM VALOR BIOLÒGIC.

Vitamines B1, B2, B6, C, BIOTINA, ÀCID FÒLIC.  
Enzims: Diatasa, Alfa glucosidadsa, Invertasa, Fosfatasa, Acetilcolina, Inhibina.
Minerals: Calci, Fòsfor, Magnesi, Coure, Zinc, Potassi, Ferro, Liti.
Glucosa i Fructosa.


MEL D’EUCALIPTUS
Vies respiratòries, balsàmica, antisèptica i antitussígena.
MEL DE BRUC
Desinfectant de les vies urinàries, cistitis, i pròstata.
MEL DE TARONGER
Calmant , relaxant i antiespasmòdica.
MEL D’ACÀCIA
Recomanable per a nens, molt suau, emol·lient del aparell respiratori, regulador intestinal, desintoxicant hepàtic, alt contingut en fructosa.
MEL DE CASTANYER
Expectorant, antitussígena, antireumàtica, i astringent.
MEL DE ROMANI
Tònica i reconstituent, estomacal i hepàtica.
MEL DE FARIGOLA

Tos, bronquitis, processos catarrals 
MEL DE MIL FLORS
Rica en vitamines, enzims, minerals i antioxidants.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te