LA MEL CONTÉ UNA
QUANTITAT TAN IMPORTANT D’ELEMENTS NUTRITIUS QUE POT CONSIDERAR-SE UN
ALIMENT COMPLERT D’ALTÍSSIM VALOR BIOLÒGIC.
Vitamines B1, B2,
B6, C, BIOTINA, ÀCID FÒLIC.
Enzims: Diatasa,
Alfa glucosidadsa, Invertasa, Fosfatasa, Acetilcolina, Inhibina.
Minerals: Calci,
Fòsfor, Magnesi, Coure, Zinc, Potassi, Ferro, Liti.
Glucosa i
Fructosa.
Vies respiratòries,
balsàmica, antisèptica i antitussígena.
MEL DE BRUC
Desinfectant de
les vies urinàries, cistitis, i pròstata.
MEL DE TARONGER
Calmant ,
relaxant i antiespasmòdica.
MEL D’ACÀCIA
Recomanable per a
nens, molt suau, emol·lient del aparell respiratori, regulador intestinal,
desintoxicant hepàtic, alt contingut en fructosa.
MEL DE CASTANYER
Expectorant,
antitussígena, antireumàtica, i astringent.
MEL DE ROMANI
Tònica i
reconstituent, estomacal i hepàtica.
MEL DE FARIGOLA
Tos, bronquitis,
processos catarrals
MEL DE MIL FLORS
Rica en
vitamines, enzims, minerals i antioxidants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada