diumenge, 17 de maig de 2015

EL CAFÉ VERD, FONT DE BENEFICIS


Els grans de cafè sense torrar són molt beneficiosos per al nostre organisme, sobretot per a les persones amb problemes de sucre. Els diabètics del tipus II es beneficiarien del consum del Café verd per el seu poder hipoglucemiant.
Les substàncies naturals que s'extreuen dels grans de cafè sense torrar ajuden a controlar els alts nivells de sucre en sang i el pes del cos en què es basa la diabetis tipus 2. Una investigació, dirigida per Joe Vinson, va afirmar que la propietat beneficiosa del cafè verd és l'àcid clorogènic.
Propietats del cafè sense torrar
La torrefacció disminueix el contingut en cafeïna i també destrueix algunes de les múltiples propietats d'aquesta beguda. Al marge que ajudi a controlar els alts nivells de sucre, el cafè en la seva essència és un important antioxidant que posseeix increïbles propietats per aprimar-se. Si es vol baixar pes, es recomana prendre dos taçes de café verd al dia, realitzar exercici regularment i seguir una dieta baixa en greixos.
El cafè verd posseeix també propietats per combatre el cansament i la migranya
Una altra de les propietats d'aquest aliment és l'efecte saciant. Per aquesta raó s'està utilitzant cada vegada més en moltes zones del món. Afavoreix la pèrdua de pes perquè sacia la gana i la cafeïna que conté el  cafè verd també confereix a aquest propietats reductores. La cafeïna estimula l'activació intel·lectual i física, al marge de facilitar la digestió i combatre la migranya. A més, augmenta el consum de calories, contribuint així la pèrdua de pes. El consum de cafè augmenta el nivell d'endorfines, generant una sensació de benestar, combat els símptomes del cansament gràcies al poder estimulant de la cafeïna.

Consulta al teu metge si pateixes:

  • Problemes cardíacs.
  • Diabetis, per el poder hipoglucemiant.
  • Malalties renals.
  • Úlceres gastroduodenals o gastritis.
  • Ets hipertens.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te