Els grans de cafè sense torrar són molt beneficiosos per al nostre
organisme, sobretot per a les persones amb problemes de sucre. Els diabètics
del tipus II es beneficiarien del consum del Café verd per el seu poder
hipoglucemiant.
Les substàncies naturals que s'extreuen dels grans de cafè sense torrar
ajuden a controlar els alts nivells de sucre en sang i el pes del cos en què es
basa la diabetis tipus 2. Una investigació, dirigida per Joe Vinson, va afirmar
que la propietat beneficiosa del cafè verd és l'àcid clorogènic.
Propietats del cafè sense torrar
La torrefacció disminueix el contingut en cafeïna i també destrueix algunes
de les múltiples propietats d'aquesta beguda. Al marge que ajudi a controlar
els alts nivells de sucre, el cafè en la seva essència és un important
antioxidant que posseeix increïbles propietats per aprimar-se. Si es vol baixar
pes, es recomana prendre dos taçes de café verd al dia, realitzar exercici
regularment i seguir una dieta baixa en greixos.
El cafè verd posseeix també propietats per combatre el cansament i la
migranya
Una altra de les propietats d'aquest aliment és l'efecte saciant. Per
aquesta raó s'està utilitzant cada vegada més en moltes zones del món.
Afavoreix la pèrdua de pes perquè sacia la gana i la cafeïna que conté el cafè verd també confereix a aquest propietats
reductores. La cafeïna estimula l'activació intel·lectual i física, al marge de
facilitar la digestió i combatre la migranya. A més, augmenta el consum de
calories, contribuint així la pèrdua de pes. El consum de cafè augmenta el
nivell d'endorfines, generant una sensació de benestar, combat els símptomes
del cansament gràcies al poder estimulant de la cafeïna.
Consulta al teu metge si pateixes:
- Problemes cardíacs.
- Diabetis, per el poder hipoglucemiant.
- Malalties renals.
- Úlceres gastroduodenals o gastritis.
- Ets hipertens.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada