diumenge, 14 de desembre de 2014

ROOIBOS PANDA

Tothom sap que el bambú es pot utilitzar en l'alimentació o en decoració, però molta gent no sap que es pot prendre en infusió.

El bambú és una planta molt peculiar. Forma part de la família de les gramínies, i hi ha més de 1000 espècies en el món. En condicions òptimes, algunes d'elles poden créixer 1 metre al dia.


És molt utilitzat en la fabricació de mobles i objectes, però els seus brots també ho són en la gastronomia asiàtica. Les seves fulles donen a més una deliciosa infusió molt sana de color verd pàl·lid groc clar, i amb nombroses propietats.

Estudis científics de la Universitat Nacional de Seül, a Corea del Sud, han demostrat que la infusió de bambú és molt rica en antioxidants que protegeixen les nostres cèl·lules.

D'altra banda, investigadors del Institut Farmacològic a l'Índia han demostrat que la infusió de bambú frena les inflamacions i pot ajudar a combatre les úlceres gàstriques cròniques. També estimula la digestió.

El bambú destaca pel seu alt contingut en sílice que és una substància important per al cos, sobretot per a la pell i els ossos. El principi actiu del bambú és el bambosil que una acció regenerativa sobre les articulacions. Estimula la síntesi de col·lagen pel teixit ossi i conjuntiu facilitant la reconstrucció del cartílag destruït per l'artrosi.

A això s'afegeix un efecte re-mineralitzant que pot ser beneficiós en la menopausa, en protegir de l'osteoporosi que fragilitza els ossos.

A part de tots aquests beneficis, cal dir que les fulles contenen molta fructosa, amb la qual cosa la infusió és dolça sense haver d'afegir sucre. Treu la set i com no conté teïna es pot assaborir també a la nit sense por als insomnis.

Us oferim el nou Rooibos Panda, una deliciosa infusió rica en minerals i antioxidants, amb fulles de bambú, trossos de maduixa, pinya confitada, pell de llimona, aromatitzat amb el delicat aroma del mango i maracujà.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te