dimarts, 20 de novembre de 2012

Cafè EspressoPresentem el cafè per a cafeteres Nespresso únic al mon. Una càpsula fabricada a base de fibres vegetals i midó, 100% biodegradable i respectuosa amb en medi ambient, que un cop utilitzada pot ser dipositada amb les restes orgàniques. La càpsula Ethical Coffee Company respecta també la nostra salut al permetre gaudir d’un cafè        excepcional  sense les restes de l’alumini de les càpsules tradicionals.

El Espresso és un moment intens que s'assaboreix en  tassa petita.
La càpsula Ethical Coffee Company permet extreure a gran pressió tota la riquesa de les aromes del cafè.
I com en els millors bars italians, el cafè Espresso s'elabora filtrant entre 25 i 30 segons aproximadament, el temps òptim d'extracció.

                                                                                  

Una extracció massa ràpida pot indicar ja sigui una mòlta excessivament gruixuda o una pressió insuficient. Només  cal  observar a un veritable cambrer italià. A Nàpols, per exemple, la definició del "Ristretto" són "17 gotes". Per això el filtrat d'un veritable espresso sol acabar gota a gotaEthical Coffee Company selecciona les millors collites de Aràbica de Colòmbia, d'Amèrica Central, de l'Índia, d'Etiòpia, de Kenya i d'altres llocs. Amb un únic objectiu: la garantia permanent d'una qualitat superior en els orígens dels seus cafès.
De les diferents presentacions destaquen El Lungo i el Inca Soave, en portar el  certificat  de  cafès de  conreu  biològic i procedeixen  del  comerç  just.  En capses de 10 càpsules i un preu de 3,97€ la capsa. 

Des d'on ens veuen.

El racó del Te