dimarts, 13 de març de 2012

Te Japan Sencha Fukujyu

Un te japonès d’una excel•lència única, de fulla sencera en forma d’agulla de pi en espiral, procedent de la regió de Shizuoka  al peu del Fujiyama, es recollit a la tardor per mitjans mecànics i després d’una forma manual es seleccionen meticulosament les fulles descartant branquetes i fulles trencades. Desprèn un embriagador aroma a clorofil•la, durant la infusió exerceix un intens aroma que recorda a l’herba fresca acabada de tallar.
El sabor és ple, intens, per a prendre en petits glops, deixa un gust molt agradable al paladar.
Una de les característiques d’aquest Sencha és la possibilitat d’infusionar-lo 2 ó 3 vegades assegurant-nos de que no es refredi la infusió entre l’una i l’altre. Cada infusió serà diferent, cada cop més forta i amb menys teïna, l’última ha de ser més abundant, amb uns 200 ml. d’aigua i una infusió de 4 minuts de temps mínim, resultarà una tassa relaxant on els amants del te verd gaudiran al màxim, serà la culminació d’una vetllada amb amics o d’una tarda tranquil•la.


Des d'on ens veuen.

El racó del Te