diumenge, 18 de desembre de 2011

Classes de Kundalini Ioga

El ioga és una acurada tècnica d'autocuració, maneig de l'energia, preservació de la salut i gaudi de la longevitat. Els seus coneixements mil • lenaris lluny de perdre vigència, són punts de partida de molts enfocaments psicològics i mèdics actuals.
Kundalini és un ioga antiquíssim, amb elements arcaics anteriors a la cultura ària, que ha estat ocult fins fa poc més de trenta anys i que conserva intacta bona part de l'estructura i filosofia tàntrica. Considera cos, ment i esperit com aspectes inseparables de l'ésser humà. Del tantra neix la concepció energètica, el mapa dels chakres, el coneixement dels meridians i de l'energia universal-el prana-. Tot això s'experimenta amb lucidesa en practicar kundalini ioga.
Aquest ioga és molt efectiu per despertar i mobilitzar l'energia humana, amb postures (asanas), respiració (pranayama), sons (mantres), posicions de les mans (mudras),
i contraccions de determinats grups musculars (bhanda). En poc temps es percep una millora en el sistema psico-físic dels practicants.

Classes a càrrec de la professora de Kundalini Ioga Luisa Murcia.
En el nostre centre de teràpies al c/Major nº 11, disposem d’una sala perfectament adequada i formem grups molt reduïts.Des d'on ens veuen.

El racó del Te