Presentem un Te molt especial, es tracta de el TOU CHA. Un Te vermell especialment fermentat i premsat prenent la forma d'un bol convex, un niu de Te embolicat individualment en peces de 5 gr.
Produït a la província de Yunnan, es recull la segona collita durant el mesos de juny i juliol i es deixa en una llarga fermentació durant 15 anys. Enterrat en coves, protegit de la llum, durant aquest temps les fulles de te maduren adquirint un sabor a terra fresca característic, sabor intens, de color vermell fosc, lleugerament amarg.
És un Te per gaudir, prendre'l a poc a poc és un privilegi pels amants del Te, ja que es pot infusionar fins a 10 vegades en una sessió.
Cal posar el niu de Te a la tetera, cobrir-lo amb aigua bullint durant 30 segons i llençar l'aigua, aquesta operació permet rentat el Tou Cha, a continuació s'inicia la infusió d'1 a 3 minuts, abocant l'aigua calenta a la tetera, aquesta operació es repeteix fins a 10 vegades, en cada infusió augmentarem el temps en 1 minut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada