dimarts, 3 de desembre de 2013

Llet Facial Netejadora Dr.Hauschka

La Llet Facial Netejadora Dr.Hauschka treu de manera suau les partícules de pols, les restes de maquillatge i greix, sense destruir la capa hidrolípida de la pell ni ressecar (lliure de tensioactius!) No és una neteja fisiològica i estimulant de les funcions de la pell com la crema netejadora facial.

És apta per treure el maquillatge de totes les pells. Com llet netejadora especialment indicada per a pells sensibles, seques i normals. Pells irritades, sensibles al dolor.

S'ha d'aplicar com llet netejadora, estendre uniformement per la cara, emulsionar i esbandir amb abundant aigua. Per treure el maquillatge utilitzar la Esponja Desmaquillador Dr.Hauschka. El maquillatge dels ulls es treu amb un cotó humitejat amb aigua i Llet Facial Netejadora Dr.Hauschka.

La llet és beneficiosa també alternant amb la Crema Facial Netejadora Dr.Hauschka (al matí crema, per les nits llet). No indicada com neteja exclusiva de la pell amb impureses, greix, de porus grans o pell mixta.

La Llet Facial Netejadora Dr.Hauschka porta aigua, alcohol, extracte de anthyllis vulneraria, oli de jojoba, oli d'ametlles, oli de germen d'arròs, glicerina, extractes de civada, sègol i blat, alcohols grassos, bentonita, lecitina, xantana, olis essencials.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te