dimecres, 12 de setembre de 2012

PREMI "LIEBSTER BLOG"Em complau dir-vos que aquest Blog i els seus articles han rebut el premi "LIEBSTER BLOG"

Aquest Premi ha estat rebut per gentilesa de:
  
Els Premis Liebster (en alemany "favorit") són una interessant iniciativa destinada a promocionar petits blocs, pel que fa al nombre de visites i seguidors, a través d'una cadena de premis simbòlics que els propis blocaires atorguen. És a dir, cada blogger que rep el premi en reconeixement al seu blog, ha d’atorgar un nomenament igual a altres 5 blogs del seu gust.

Els blogs premiats són:

SWEET INVISIBLE ART: El Bloc de Drew és el fidel reflex d'una jove inquieta, creativa i inconformista, la seva forma d'expressió és la dansa a través del ball flamenc i la dansa espanyola, una artista molt preparada que no deixa passar cap projecte que aquest al seu abast. La seva empenta és fresca i contagiosa, us el recomano.

EL CRISOL: Al Bloc d'Elvira trobaràs creacions originals en l'art del patchwok barrejat amb temes tan interessants com el creixement interior, és un bon popurri de temes i mai saps amb què et pot sorprendre. http://elcrisolterapeutico.blogspot.com

URBAN Knitting SARAGOSSA: la moguda "urban Knitting" hauria de tenir cada ciutat per provocar somriures i vestir de color el mobiliari urbà tan impersonal. Felicitats pels articles tan divertits i amens, i per les vostres quedades, no pareu si us plau! http://urbanknittingzaragoza.blogspot.com

"EL ALQUIMISTA DE LA NIT": L'alquimista és un exemple de constància i disciplina en un exercici tan humil com ho és portar un bloc amb articles setmanals sense esperar res a canvi. Gràcies per la teva aportació setmanal, en ell trobarem consells per passar millor la setmana. http://elalquimistadelanoche.blogspot.com

EL BLOC DEL CARGOL DEL MONTSENY: Aquest Blog pertany a un herbolari i treballen molt per penjar articles de temes tan variats com la cosmètica natural, fitoteràpia, alimentació natural, i més sorpreses. Si et vols relaxar amb temes positius i constructius t'ho recomano. http://blogcargol.blogspot.com.

Vull agrair a http://crochetganchilloylanas.blogspot.com el haver-nos triat i agrair  a tots els que seguiu el blog i participeu amb els vostres mails i comentaris. Gràcies de tot cor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Muchas felicidades amigos, como me alegro de que todo el esfuerzo y cariño que poneis en vuestro trabaji se vea recompensado!
Muchos besos, ojala pueda veros pronto

Des d'on ens veuen.

El racó del Te