dissabte, 25 d’agost de 2012

Crema de Melissa Dr. HauschkaLa crema de Melissa Dr.Hauschka és una crema de dia que s'ocupa d'harmonitzar les necessitats de la pell mixta i sensible.

Ingredients naturals, plantes seleccionades, un concepte de tractament únic i una idea central que dóna forma a la cosmètica i al següent concepte: La pell té els seus propis poders per nodrir i regenerar-se. Un cosmètic ha de ser compatible amb aquestes funcions. Aquesta és la singularitat de la cura de la pell de Dr.Hauschka. L'activitat intrínseca de la pell pot ser debilitada pel sol, el vent o altres factors. Dr Hauschka la desperta de nou, enforteix els seus propis processos i ritmes i la protegeix de les influències externes. Tota la gamma de cura de la pell de Dr Hauschka ha estat guardonada amb l'etiqueta "BDIH Cosmètica Natural Certificada". Dr Hauschka és co-fundador de la nova norma per NaTrue cosmètics orgànics i naturals, a la que els nostres productes estaran certificats en el futur.

Descripció ràpida
Atenua la brillantor de la pell i hidrata en profunditat. La melissa, reconeguda pel seu efecte harmonitzador, equilibra les pells mixtes mentre els extractes de anthyllis, pastanaga i margarida calmen, suavitzen i igualen la textura de la pell.

Recomanat per a:
  • Dones i homes amb pell mixta i sensible.
  • Pells amb tendència a sequedat, brillantor excessiu i vermellors
  • Estimula les defenses de la pell.
  • Col·labora amb la capacitat de la pell per recuperar el seu equilibri saludable.
  • Iguala i equilibra el greix i la humitat.
  • Proporciona un cutis suau i mat.
  • Ajuda a calmar pells nervioses i irritades.
Aplicació: Al matí, després de la neteja amb la Crema Netejadora i tonificació amb el Tònic Facial especial Dr.Hauschka, aplicar de manera uniforme sobre la cara i el coll.
Amb la Crema de Melissa Dr. Hauschka, completes el tractament Els 3passos Dr. Hauschka.

Ara amb el 10% de descompte!


Des d'on ens veuen.

El racó del Te