dimecres, 13 de juny de 2012

Acupuntura

Xavier Girau

exerceix com a terapeuta naturòpata des de l'any 1995. De formació científica,-va ser pioner en desenvolupar un projecte de bioenginyeria a la UPC-va derivar cap a la comprensió global de la persona. Va estudiar quiromassatge, naturopatia i, després d'una greu malaltia personal, acupuntura, a la qual agraeix el poder ser aquí, dedicat a tornar-li a la medicina natural el que ella en el seu dia li va donar. Format en acupuntura coreana, va estudiar també acupuntura xinesa i fitoteràpia. Exerceix la seva activitat professional presencial a Badalona i Barcelona on tracta un ampli espectre de patologies. experiència: 1995 - actualitat: Consulta pròpia de Naturopatia. 1995 - 2007 Creador en col.laboració amb "Integral, Centre Mèdic i de salut" de l'anomenada "Aula de Salut". Director de l'Acadèmia Hispano Francesa. 2001-actualitat. Àrees d'interès: la salut Pertinença a societats mèdiques: Societat d'Acupuntors de Catalunya Publicacions: Ha publicat diversos articles en revistes de difusió com TOT Badalona i Badalona 2000. Tertulià sobre temes de salut i teràpies naturals esporàdic a Ràdio Badalona. Objectius personals: Servir els altres com m'agradaria que em atenguessin a mi.

4 comentaris:

Elena Castillo ha dit...

Quin objectiu personal més maco, jo penso el mateix: tracta als altres com t'agradaria ser tractat, oi?
Petons desde Salàs guapus!!!

Elena Castillo ha dit...

Quin objectiu tant maco, jo penso el mateix: tracta als altres com t'agradaria ser tractat, oi?
Petons desde Salàs guapus!

El Blog de El Cargol del Montseny ha dit...

Hola Helen. Com estàs? Fa temps que conec en Xavier com a terapeuta, m’ha tractat en diferents ocasions i és una gran professional i una gran persona. Ens ha costat molt fer-lo venir a passar consulta a Palau. Al final al podrem gaudir els dijous. Rep un petó molt fort.

Xavier Girau ha dit...

Hola Elena,
Gràcies pels comentaris i per col.laborar en aquest blog. Efectivament, la persona és molt més del que veiem. Creiem que un ésser humà és un cos i un ànima, ambdós identificats per un Ego. Normalment, amb la medicina convencional, tractem només patologies d'aquest Ego i no veiem que hi ha molt més darrera. Jo intento tractar aquest molt més, que és a la fi, la persona. En els vells tractats d'acupuntura, com el Ling Shu o el So Wen, aquest Ego que ens confon es diu GUI i s'escriu amb un símbol que és el d'un fantasma en forma de monstre i al costat té un núvol, per indicar que l'Ego no és més que una sombra dominadora molt lleugera de nosaltres mateixos que ens acompanya tota la vida. El nostre error és confonfre la nostra sombra en nosaltres mateixos. La medicina convencional tracta a GUI. Nosaltres tractem a la Persona. Una abraçada !!!
Xavier Girau

Des d'on ens veuen.

El racó del Te