dimecres, 1 de febrer de 2012

Ito Thermie


La calor del Dr Ito: la ITO THERMIE
La teràpia de Ito Thermie es basa a donar un suau estímul de calor sobre el cos, utilitzant un aparell anomenat reionki, dins del qual s’introdueix un encens compost per una barreja de diverses plantes medicinals que, per sí mateixes, tenen efectes tranquil·litzadors sobre la ment, són diürètiques i afavoreixen la formació de sang. Combinades amb l’estímul d’un massatge de fricció suau, aquestes plantes actuen sobre els sistemes nerviós, circulatori i endocrí, entre d’altres, proporcionant un alleugeriment del dolor, l’estrès mental, la falta de vitalitat i possibles deficiències del sistema immunològic.
La Ito Thermie es practica amb la finalitat de promoure el poder curatiu innat de cada persona, sent tan útil de manera preventiva com de tractament. Podríem dir que els practicants de la Ito Thermie tracten els pacients tant mental com físicament.
Indicada per a totes les edats
És efectiva per a tot tipus de trastorns de la salut i especialment pels del sistema nerviós, estrès, falta de vitalitat, depressió i ansietat; actua sobre articulacions, genolls, malucs, etc. i és excel·lent per als problemes de vèrtebres cervicals, dorsals, lumbars i sacra; afavoreix la circulació sanguínia; mostra grans resultats en la pell; millores en la fibromialgia; i, en general, harmonitza ment i cos. 
Tractament realitzat per la Luisa Murcia.

3 comentaris:

Josep ha dit...

Ui, té pinta de car i poc efectiu.

El Blog de El Cargol del Montseny ha dit...

Hola Josep. El Ito Thermie té unes propietats relaxats i revitalitzadores extraordinàries. Quan s’encén l’encens d’herbes que conté el reionki, només la olor ja cura, la sensació de benestar perdura durant dies. Desprès de fer una sessió de Ito Thermie tens una sensació d’ingravidesa que et permet desconnectar, oblidar-te de qualsevol pressió.
La millora del to físic és evident, contractares, dolors articulars, tensions acumulades es veuen alleugerides. El preu és el mateix que el quiromassatge, drenatge limfàtic... 35€, la sessió que dura uns 70 minuts. Així i tot si et vingués de gust provar-lo, ja li comentaré a la Lluïsa per que et féssim un preu especial i poder-te fer canviar d’opinió.

Anònim ha dit...

lo he probado y estoy enganchado a este masaje.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te