dimecres, 21 de setembre de 2011

WELEDA
El proper divendres dia 23 la firma de cosmètica natural Weleda farà a El Cargol del Montseny una demostració consistent en un diagnòstic de la pell, massatge de mans i un tractament facial  d’uns 20 minuts, per donar a conèixer la qualitat de la cosmètica Weleda.
Durant la demostració tots els productes Weleda tindran un 10% de descompte.

Weleda el segell NATRUE
Es tracta de la certificació més estricta i completa del mercat per a la cosmètica natural i bio. De caràcter internacional permet veure en un sol cop d'ull com de natural és un cosmètic. Està constituït com a entitat sense ànim de lucre i es regeix per una total transparència: els seus processos i requeriments són públics. No permet cap tipus de substància sintètica però, a més, les substàncies permeses estan dividides segons la categoria de productes, ja que diferents productes requereixen diferents ingredients i processats per complir la seva funció.

Weleda el segell BDIH
Certificació d'origen alemany per cosmètica natural. Per obtenir la certificació BDIH, el cosmètic ha d'estar elaborat amb matèries primeres de la més alta qualitat, obtingudes sempre que sigui possible de cultius biològics o recollida silvestre controlada. Sense substàncies sintètiques com conservants, colorants, perfums o olis minerals. No testats en animals i elaborats amb els mínims processos de transformació.

Esteu convidats. Per a nois també.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te