dijous, 23 de juny de 2011

CHAI

Anís verd, llavors de cardamom, trossos de gingebre, pebre negre, trossos de canyella, fonoll, clau i arrel de xicoira. Es tracta d'un Chai Pur.

Són espècies calentes, estabilitzen la temperatura corporal permetent combatre el fred de l'hivern i ajuda a suportar la calor de l'estiu.

Resulta una infusió estimulant i sense teïna i és la base per a preparar el famós MASALA.

PREPARACIÓ
Quan bulli l'aigua afegir una cullerada de postres plena, deixar bullir durant 3 minuts, retirar, tapar i deixar en infusió altres 3 minuts. També la podrem fer una infusió més llarga que farà les delícies dels amants dels sabors intensos i potents

1 comentari:

Iñaki Barettini ha dit...

Chai, me recuerda a los trenes de la India, donde los vendedores pasaban con una tetera enorme gritando a todas horas: "Chai, chai, chaaaaai". En muchos de estos paises del sureste asiatico tambien te entienden cuando dices chai, cha, saaa o algo similar. Y los portugueses lo llaman Cha. De donde vendra la palabrita??

Des d'on ens veuen.

El racó del Te