dijous, 24 de març del 2011

Canelons de Col amb Seitan


Aprèn a cuinar sa i fàcil amb la
Engràcia Calls
Tallers de cuina vegetariana
663 64 46 26
gracecalls@gmail.com
"CANELONS DE COL AMB SEITAN” 
Ingredients:
  •  1 col
  •  2 porros tallats
  •  2 pastanagues tallades
  •  1 carbassó tallat
  •  1 seitan
  •  Sal
  •  Tamari
  •  Oli
Per la salsa : 
  • 2 cebes tallades
  •  1/2 coliflor
  •  1/2 l. de llet de civada
  •  Oli
  •  Sal

 Elaboració:
Escaldem la col durant 4 ó 5 minuts.
Saltegem els porros amb una mica d’oli i quan ja estiguin gairebé fets afegirem la pastanaga i el carbassó, ho deixem coure 5 minuts. A part saltejarem el “seitan” tallat petit i quan ja estigui cuit hi afegim unes gotes de Tamari.
Un cop s´hagi refredat enrotllarem els canelons.
Per fer la salsa beixamel posarem al foc una cassola amb la ceba, una mica d’oli i la sal, quan estigui feta afegim la coliflor amb un dit d’aigua i ho tapem, un cop cuita ho triturem fins que ens quedi una crema fina, podem afegir-hi nou moscada ó sal de herbes.

Posem la salsa per sobre i els gratinem.

Desitjo que us agradi molt. Si teniu alguna consulta no dubteu en contactar en mi.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te