dijous, 23 de desembre de 2010

BROQUETA DE ROMANÍ AMB PINYA I TONYINA

Us presentem una original recepta de Les Receptes de StHilari.



Despatxeu (per unes 14 broquetes)

- 14 branques de romaní
- 1/2 pinya
- 600 gr. de tonyina fresca
- Llavors de sèsam blanc
- Llavors de sèsam negre
- 50 gr. de sucre
- 1 canonet de canyella
- 3 taronges
- 2 fulls de gelatina
- oli d’oliva


Preparació

1.- Feu daus de tonyina i de pinya aproximadament d’uns 2 x 2 cm.
2.- Peleu les branques de romaní i introduïu-hi intercaladament daus de pinya i de tonyina arrebossats amb una barreja de llavors de sèsam. Salteu-ho en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. També podeu fer-ho al revés: primer salteu-los en una paella i després els enfileu en les broquetes de romaní ( Jo ho he fet així)
3.- Mentrestant, en un cassó, coeu les taronges (pelades i tallades en grills), amb el sucre, un trosset de canyella i unes fulles de romaní. Deixeu-ho coure uns 10 – 12 min a foc lent i afegiu-hi les fulles de gelatina hidratades prèviament.

Muntatge

Disposeu les broquetes en un plat sobre un llit de taronges gelatinitzades ...i gaudiu-ho de gust

Des d'on ens veuen.

El racó del Te