divendres, 19 de novembre del 2010

Croquetes de mill

Hola sóc l’Engràcia i a partir d’aquest mes penjaré al blog una recepta que espero que us agradi i us engresqui a seguir cuinant de manera fàcil i saludable.
Dono classes de cuina vegetariana, energètica i també macrobiòtica.
Aquest any ofereixo com a novetat la possibilitat de venir a cuinar a casa teva i que puguis gaudir d’un autèntic menú vegetaria o macrobiòtic tranquil•lament, sense presses, jo m’ocupo de tot.
CROQUETES DE MILL
INGREDIENTS:
1 Got de mill
1 ceba ,
1 carbassó
1 llauna de tonyina
1 c/s de julivert,
1 pastanaga
Oli i sal
ELABORACIÓ:
Posarem a coure el mill ( 1 got de mill x 3,5 gots d’aigua) uns 30 min. tapat, al principi a foc fort uns 10 min. i desprès a foc suau la resta. L’aigua ha de quedar incorporada al mill.
En una paella amb una mica d’oli posarem la ceba , la pastanaga i el
carbassó , ho deixarem fer uns 10 min.
Barrejarem el mill amb la resta dels ingredients i ho deixarem reposar uns 10 min.
Els hi donarem forma de bola i l’aixafarem.
Ens quedarà com una hamburguesa petita i les deixarem refredar.
Les farem a la planxa, al forn o arrebossades.
També les podem fer en forma de croqueta i arrebossar-les amb ou i farina de galeta.
Espero que us agradin i bon profit.
Fins la propera.
Engràcia Calls 663 644 626    gracecalls@gmail.com

Des d'on ens veuen.

El racó del Te