dissabte, 25 de setembre de 2010

Dr. Hauschka OctubreUs informem que el proper divendres dia 1 d'Octubre farem una presentació de la firma alemanya de cosmètica Wala, Dr. Hauschka.

Wala es una companyia farmacèutica homeopatica alemanya que fabrica remeis homeopatics des de fa 70 anys i creà la marca Dr. Hauschka fa 40 anys dins de la comprensió holística de la relació entre ingredients i la manera en que la pell funciona, aplicant l’homeopatia als seus productes.

La cosmètica Dr. Hauschka contempla els canvis en les condicions de la pell com estats transitoris i no la divideix en diferents tipus. Els preparats Dr. Hauschka ajuden a la pell a regenerar-se per si mateixa.

Unes assessores de Dr. Kauschka, us faran, en sessions de 20 minuts, una demostració dels 3 passos Dr. Hauschka, que es la forma d’obtenir uns resultats òptims per a una pell sana i renovada.

Com oferta promocional, la assessora de Dr. Hauschka oferirà una Crema Facial Netejadora d’obsequi per la adquisició d’un Tònic Facial i un altre tractament Dr. Hauschka.
Addicionalment, en compres superiors a 100€ els nostres clients seran obsequiats amb un Gel de bany Dr. Hauschka per la cura de la pell.
.
Durant la demostració tots els productes Dr. Hauschka tindran un 10% de descompte.

La cosmètica Dr. Hauschka porten el segell BDIH, organisme alemany que controla, avala i certifica la cosmètica natural i no permet que s’experimenti amb animals.

Us convidem aquest divendre 1 d'Octubre a provar una de les millor cosmètiques del mon. Per a homes també. Adjuntem un pdf on apareix una descripció de algunes referències de la Línia Facial Dr. Hauschka i el cartell amb la descripció de la demostració.

www.drhauschka.es

Des d'on ens veuen.

El racó del Te