diumenge, 22 d’agost de 2010

Pèrdua de Memòria.


L’envelliment forma part de la evolució de la vida en qualsevol ésser viu, aquest procés d’envelliment també afecta a les nostres funcions cerebrals. S’inicia entre els 40 i 50 anys, quan la persona es troba en plena activitat laboral i intel·lectual. Petits detalls quotidians, com una adreça, un numero de telèfon, les claus, compromisos adquirits, marxen del cap, problemes de concentració que abans no passaven , es comencen varies coses a l’hora i no s’acaba cap, el estrès afecta i bloqueja d’una manera, en ocasions, implacable. Aquests són símptomes evidents d’una deficient circulació cerebral i una pobre oxigenació de la sang. El Ginko Biloba és una planta especialment indicada per solucionar aquests problemes a més de ser un excel·lent preventiu d'aquests símptomes.
El Ginko Biloba és un suplement extret de les fulles del arbre del Ginko. És una de les espècies d’arbre més antigues que existeixen en l’actualitat. Es coneix que des de fa 5000 anys, el arbre del Ginko era considerat com sagrat per els monjos xinesos i que ja a les hores era utilitzat per a preservar les funcions mentals. En la actualitat múltiples experiments han demostrat que posseeix impressionants qualitats terapèutiques.
Alguns del efectes del Ginko Biloba.
Els efectes han estat demostrats en els següents aspectes de estimulació de la capacitat de memòria i aprenentatge, augment de la irrigació en el àmbit de la micro-circulació cerebral, millora de la propietat neodinàmica de la sang millorant la concentració, afavorint també, amb uns resultats magnífics, la circulació de la sang en les extremitats, peus, cames, braços i mans, inactivació dels radicals lliures causants de la degeneració cel·lular i generador de l’acció neuro-protectora.
Precaucions.
Existeix la possibilitat de que el Ginko Biloba influeixi amb alguns medicaments anti- diabètics. Si pren algun d’aquest medicaments i el seu nivell de glucosa augmenta cal abandonar el Ginkgo Biloba. Persones que prenen anti-coagulants han de consultar al seu metge abans de prendre Ginkgo Biloba.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te