diumenge, 20 de juny de 2010

Te verd


Us informem que hem rebut dos nous tes verds extraordinaris, extraordinaris per el seu procés de selecció, perfecte assecat, magistral barreja i exquisit sabor . El primer conté una barreja de te Bancha japonès, te Sencha japonès, te blanc Pai Mu Tan, trossets de pell de llimona, taronja i una mica de ginseng , és refrescant, deliciós, amb un toc àcid proporcionat per als seus cítrics, ideal per prendre calent o fred.
El segon es tracta d’una llaminadura, te Sencha japonès amb gerds, avejonera vermella i diminutes roses japoneses que donen un sabor dolç, suau i molt agradable, és el te ideal per qui troba amarg el te verd. Per gaudir al màxim del sabor exquisit d’aquest te cal fer una infusió més llarga que la majoria de tes verds, uns 6 minuts d’infusió.
Aprofiteu el poder antioxidant i diürètic del te verd amb aquests dos nous tes que incorporem a la nostre extensa gamma.
Passeu per El Cargol i estarem encantats d’obsequiar-vos amb unes bosses de mostra per que valoreu i gaudiu d’aquestes dos joies de te verd.Des d'on ens veuen.

El racó del Te