dissabte, 24 d’octubre de 2009

Te Verd
EL TE VERDUs volia informar d’un capítol molt interessant, sobre el Té verd, publicat al llibre que porta per títol “ Anti Cáncer” escrit per el Dr. David Sevan-Schreiber, editorial Espasa, en la seva 2ª edició.

El té verd es ric en polifenols que porten el nom de Catequines, un d’ells es el EPIGALOCATEQUINA GALATO o EGCG. Es una de les molècules nutricionals més poderoses contra la formació de nous vasos sanguinis per part de les cèl·lules canceroses.
Desprès de prendre dos o tres tassa de Té verd al dia, existeix una gran concentració de EGCG a la sang. S’estén per tot el organisme utilitzant els capil·lar i així nodreix totes la cèl·lules del organisme bloquejant els receptors que permeten que les cèl·lules alienes, com son les cèl·lules canceroses, penetrin en els teixits. Un cop que les molècules de EGCG bloquegen els receptors, aquests ja no poden respondre a les ordres de les cèl·lules canceroses.
El Dr. Richard Beliveau i el seu equip (Montreal) varen comprovar que els efectes del EGCG del Té verd situats en diferents fileres de cèl·lules canceroses frenava d’una forma important el creixement de la leucèmia, del càncer de mama, de pròstata, de ronyó, pell i boca.
El Té verd també actua com un desintoxicant del organisme, ja que activa els mecanismes del fetge capaços de eliminar les toxines canceroses del organisme.


Sabies que?

Fins a 3 minuts d’infusió les fulles del Té desprenen la Teina que produeix un efecte estimulant i que a partir del 3 minuts d’infusió el Té desprèn la Tanina que contraresta els efectes de la Teina i produeix uns efectes tranquil·lizants i de satisfacció. A partir de 5 minuts les fulles del Té comencen a donar un sabor amargant a la infusió.

Des d'on ens veuen.

El racó del Te